Ana SayfaKripto Para Haberleri2024 Yılında Gary Gensler Kovulabilir mi?

2024 Yılında Gary Gensler Kovulabilir mi?

Kripto dünyasında  2023'te Gary Gensler şüphesiz en çok adı anılan kişilerden biri oldu. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu başkanı, aralarında Coinbase, Kraken ve Binance'in de bulunduğu birçok şirkete karşı sert önlemler aldı .

spot_img

Kripto sektörünün en büyük düşmanı kimdir diye sorsam şüphesiz SEC başkanı Gary Gensler diye cevap verirsiniz. Fakat bir Cumhuriyetçi Kongre Üyesi Warren Davidson, mevcut SEC Başkanı Gary Gensler’in 2024’te kovulması çağrısında bulunuyor. Peki 2024 yılında Gary Gensler kovulabilir mi?

Gary Gensler Kovulabilir!

Cumhuriyetçi Kongre Üyesi Davidson, Haziran 2023’te SEC’in yapısını yeniden şekillendirecek bir yasa teklifi olan SEC İstikrar Yasası’nı tanıttı . Örneğin Cumhuriyetçiler, Demokratlarla partizan bir denge kurabilmek için altıncı bir komiser getirmek istiyor.

Şimdi Bitcoin’e Yatırım Yapmak için Buradan Kaydolun, 2024 Yılındaki BTC Yarılanmasını Kaçırmayın!

Ayrıca Trump destekçisi, “akredite yatırımcı” kuralını kaldırmak, yatırım fırsatlarını serbestleştirmek ve kapsayıcı bir finansal ortamı teşvik etmek istediğini söylüyor.

Dün, yani 27 Aralık’ta, Davidson X’de konu hakkında konuştu . 2024, “Gary Gensler’ı kovmak ve SEC’i yolsuzluğundan sorumlu tutmak için harika bir zaman.” dedi!

Kripto dünyasında  2023’te Gary Gensler şüphesiz en çok adı anılan kişilerden biri oldu. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu başkanı, aralarında Coinbase, Kraken ve Binance’in de bulunduğu birçok şirkete karşı sert önlemler aldı .

SEC Başkanı çoğu konuda haksız çıkarken, bazı açıklardan yararlanarak milyarlarca dolarlık davaların başlamasına neden oldu. Bir yandan kripto dünyasında ki dolandırıcılık ve manipülasyon olaylarının önüne geçilmesi iyi olurken, şeffaflık her zaman iyidir.

Diğer haberler:

Bitcoin, Son 1 Yılda Altın, Borsa ve Dövizden Daha Fazla Kazandırdı! Şimdi Bitcoin Yatırımını Başlat!

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi TWİTTER ve TELEGRAM'da takip edebilirsiniz! Airdrop ve Yeni Çıkacak Coinler için YOUTUBE Kanalımıza Katılın!


Sorumluluk reddi: Bu bir basın bülteni olup burada yazılanlar www.bilgikripto.com ekibinin görüşlerini yansıtmamaktadır ve yatırım tavsiye niteliğinde değildir. Kaldıraçlı işlemlerde , kripto para yatırımlarında , ön satış alımlarında yüksek kayıp riski mutlaka göz önüne alınmalı, herhangi bir platforma yatırım yapmadan önce geniş kapsamlı araştırma yapılmalıdır.

Diğer Yazılar

Günün Kripto Haberleri

Popüler Yazılar