Ana Sayfa Blog

Zksync, Linea ve Layerzero Airdrop için Geç mi Kaldı?

Projeler Bitcoin boğasını görünce kademeli olarak Airdrop ve listelenmeye başladılar. Fakat bazı projeler piyasaya geç kalmış gibi gözüküyor. Bitcoin yazı tarihi itibariyle 57.500 dolar seviyesinden işle görüyor. Lider kripto para biriminin ATH seviyesi $73,750.07 iken BTC bu fiyatta %22 oranında düşüş yaşamış durumda. Durum böyle olunca projelerin piyasaya çıkış etkisi minimuma iniyor. Peki Zksync, Linea ve Layerzero Airdrop ve listelenme için geç mi kaldı, ne zaman listelenecek?

Yeni Çıkan Coinler İlk Bu Borsada Listeleniyor, Şimdi Kaydolun, Kripto Boğasını Kaçırmayın!

Zksync, Linea ve Layerzero Ne Zaman Airdrop Dağıtacak?

Geçtiğimiz günlerde Renzo platformu başarısız bir airdrop yaparak, piyasanın ne kadar zayıfladığını bizlere gösterdi. Kripto para projeleri, listeleme ve airdrop için her zaman en doğru zamanı bekler. Bunun nedeni daha iyi performans göstermek ve kitleye daha fazla fayda sağlamaktır.

BTC’nin zayıf olduğu bir piyasada ortaya çıkacak olan projeler, Bitcoin’in yolundan gitmek zorunda kalabilirler. Şu anda bir çok altcoin projesi BTC’ye oranla daha fazla düşüş yaşamış durumda. ETF Onayı ve Halving beklentisi piyasaya ciddi bir nefes verirken, şu anda kripto dünyasında beklenilecek pek bir pozisyon gözükmüyor. Buda alım için acele etmenin bir mantığı olmadığını bizlere gösteriyor.

Bitcoin her ne kadar yeni ATH rekoru kırsada altcoinler bu ciddi anlamda boğa yaşayamadı. Bu noktada Linea, ZKsync ve Layerzero Airdrop dağıtımı ve borsa listelenmeleri için gecikmiş gibi gözüküyor.

Zksync, Linea ve Layerzero Ne Zaman Listelenecek?

Zksync listelemesine dair çeşitli haberler ortada gezerken, X platformu üzerinde yer alan bir fenomen Mayıs ayının ilk yada ikinci haftasında Zksync listeleme ve Airdrop haberlerinin geleceğini belirtti.

Linea‘da durumlar daha da karışık. Sürekli görev üstüne görev paylaşan Linea projesi, son görev olarak ağa likidite ekleme sürecini paylaştı. Bu süreç 3 Milyar TVL’e ulaşınca sona erecek. Eğer ulaşmazsa 6 ay sonra kesin olarak sona ereceği belirtildi. Bu nedenle Linea için hala çok vakit olduğu söylenebilir. Umarım yanlış bir zamanda ve piyasada çıkmak için çıkmazlar.

Layerzero tarafı tamamen habersiz durumda. Neredeyse yeni çıkan projelerin bile çoğu listelenirken, Layerzero listelenme ve Airdrop dağıtımı konusunda en ufak ipucu vermiyor.

Bitcoin Bugün Neden Düştü, Ne Zaman Yükselir?

Bitcoin fiyatı son 24 saat içerisinde %8 oranında düşüş yaşadı. Bu düşüş altcoinlere ciddi bir oranda yansırken, milyonlarca kullanıcı Bitcoin bugün neden düştü, düşüyor, ne zaman yükselir sorularına cevap arıyor. İşte bu soruların cevapları bu yazımızda.

Yeni Çıkan Coinler İlk Bu Borsada Listeleniyor, Şimdi Kaydolun, Kripto Boğasını Kaçırmayın!

Bitcoin Bugün Neden Düştü, Düşüyor Ne Zaman Yükselir?

Bitcoin üst üste düşüşlerle düşüş seviyesini son 1 ayda %20’ye çıkardı. Buda ayı piyasasına geri mi dönüyoruz, sorusunu akıllara getirdi.

Enflasyonun yavaşlayacağına ve ekonomik büyümenin yavaşlayacağına dair herhangi bir işaretin bulunmadığı bir ortamda, stagflasyon ve yapışkan enflasyon endişeleri artmaya devam ediyor. Son PCE verileri kalıcı enflasyonist baskılara işaret etti ve ilk çeyrekteki %1,6’lık GSYİH büyümesi stagflasyon gösterdi. Yatırımcılar piyasadaki çöküş heyecanlarına hazırlanırken, bugünkü Fed para politikası kararı ve Başkan Jerome Powell, hisse senedi ve kripto piyasaları için hayati önem taşıyor.

Yatırımcılar, ABD Merkez Bankası’nın bu yılki üç faiz indiriminden şahin bir şekilde geri çekileceği beklentisiyle kripto pazarından para çekti .

Bitcoin 56.950 Dolar Seviyesine Düştü

BTC fiyatı , kurumsal yatırımcıların riskli varlıklardan uzak durmak için artan riskleri dikkate almasının ardından perakende yatırımcıların panik satışının ortasında bir günde %10’un üzerinde düştü. Bitcoin şu anda 56.955 doalrdan işlem görüyor. 24 saatlik en düşük ve en yüksek seviyeler sırasıyla 56.555 dolar ve 62.121 dolardır. Ayrıca son 24 saatte işlem hacmi %70 arttı.

Bitcoin şu anda Mart ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 73.803 dolardan %22 düştü ve bu da onu teknik olarak bir ayı piyasasına soktu. Ancak Ocak ayından bu yana spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) büyük miktarda para girişi olması nedeniyle hala yılbaşından bu yana %35 artış gösterdi. Bu oran geçen yılın bu zamanlarındakinin iki katı. 

Spot Bitcoin ETF’sinden talep azaldıkça ve yatırımcılar toparlanma için herhangi bir faktör göremedikçe kar elde etmeye başladılar ve bu da kripto pazarında daha geniş bir satışı tetikledi. Sonuç olarak kar alan kurumsal ve bireysel yatırımcılar sıcak parayı dışarı çıkarmaya başladı. 

ABD  10 yıllık Hazine tahvil getirisi de  ( US10Y ) %4,67’ye sıçrayarak 6 ayın en yüksek seviyesine yaklaştı. ABD’de işgücü maliyetlerinin beklenenden fazla arttığını gösteren verilerin Fed’in faiz oranlarını daha uzun süre yüksek tutması gerektiğini göstermesinin ardından daha da yükseldi.

Bitcoin fiyatı DXY ve ABD 10 yıllık Hazine getirisinin tersi yönde hareket ediyor.

“Son dönemdeki düşüş eğilimi, 2022 ve 2023 krizleri sırasında piyasaya giren yatırımcıların yanı sıra 2024’ün ilk haftalarında piyasaya girdikten sonra hisselerinde önemli fiyat artışına tanık olan ETF yatırımcılarının artan kar alımlarına bağlanabilir. ” dedi Fineqia araştırma analisti Matteo Greco , Reuters’e.

Ethena (ENA) Coin Mayıs Yorum ve Analizleri

Kademeli bir şekilde düşüş yaşayan Ethena (ENA) en çok yatırım gören kripto varlıklar arasında yer alıyor. Yazı tarihi itibariyle 0.80 $ desteğinde işlem gören proje yakında 1 Dolar seviyesini kırabilir. Bu yazımızda Ethena (ENA) coin Mayıs yorum ve analizlerini sizlerle paylaşacağız. 

Yeni Çıkan Coinler İlk Bu Borsada Listeleniyor, Şimdi Kaydolun, Kripto Boğasını Kaçırmayın!

Ethena (ENA) Coin Mayıs Yorum ve Analizleri

Bitcoin’deki yarılanma sonrası volatilitenin ortasında, altcoin piyasası ciddi bir düşüş yaşadı. Merkezi olmayan finans (DeFi) protokolü Ethena’nın tokeni olan ENA , bu düşüş eğilimini, düşen takoz formasyonlarının iki aşağı eğimli trend çizgisi içinde yer alıyor. Ancak bu modelin, ENA fiyatında potansiyel bir geri dönüşe işaret eden bir düşüş trendinin olgunluğunu göstermesiyle biliniyor.

ethena ena coin 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Mayıs grafik analiz yorum düşer mi artar mı

Ena, 11 Nisan’da 1,523 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bununla birlikte, kripto para fiyatı üç hafta içinde yukarıda belirtilen yüksek seviyeden 0,8 dolara kadar kayda değer bir düşüş yaşadı ve %48’lik bir kayıp kaydetti. Günlük grafiğin analizi, düşen takoz formasyonunun oluşumunun büyük bir düzeltmeyi önlediğini ve varlık sürdürülebilirliğini 0,775 doların üzerinde tuttuğunu gösteriyor.

Eğer model doğruysa, Ethena fiyatı genel trend çizgisinin ihlal edildiğini gösterdi ve bu da trendin tersine döndüğünü gösteren erken bir dönüşe işaret ediyor. 

Dahası, küresel kripto para piyasasında önemli bir oyuncu olan Coinbase Uluslararası Borsası, Ethena (ENA-PERP) dahil olmak üzere birçok yeni kalıcı vadeli işlemi desteklediğini duyurdu. Bu hareketin 2 Mayıs 2024 09:30 UTC’de veya sonrasında başlaması planlanıyor ve bu, AEVO ve Etherfi gibi diğer tokenlerin yanı sıra Ethena için mevcut ticaret seçeneklerinde önemli bir genişlemeye işaret ediyor.

Bu listeleme, yatırımcıların Ethena’ya olan güvenini artırabilir çünkü sürekli vadeli işlemler, fiyat dalgalanmalarına karşı korunmak veya tokena doğrudan sahip olmadan ENA’ya maruz kalmak için bir araç sağlar.

Olumlu gelişme, 1,2 dolar ve 1,52 dolarlık potansiyel hedefleri takip etmek için takoz deseninin kırılmasını destekleyecektir.

  • 0,80193 dolar değerindeki günümüzün klasik pivot noktasına (P1) göre Ethena, 0,765677 dolar , 0,715751 dolar ve en güçlüsü 0,631235 dolar destek seviyelerine sahip. Benzer şekilde Ethena direnç seviyeleri 0,900118 dolar , 0,984634 dolar ve 1,034560 dolar seviyesinde .

Ethereum Fiyatı Düşüşte: Balina 6 Milyon Dolarlık ETH Sattı!

Piyasada beklentilerin ortadan kalkmasıyla bir düşüş yaşanıyor. Temelde Bitcoin’e benzer hareketler sergileyen Ethereum, yazı tarihi itibariyle son 1 ayda %19 oranında düşüş yaşadı. Bu 1000 dolarlık bir yatırımda yaklaşık 200 dolarlık kayıp anlamına geliyor. Tüm bunlar yaşanırken, Upbit borsasında yer alan bir balina önemli miktarda Eth sattı. Ethereum fiyatı düşüşte, neden düşüyor, fiyat teknik analizi. 

Yeni Çıkan Coinler İlk Bu Borsada Listeleniyor, Şimdi Kaydolun, Kripto Boğasını Kaçırmayın!

Ethereum Fiyatı Düşüşte

Ethereum, yakın zamanda 24 saat içinde yaklaşık %7,8’lik kayda değer bir fiyat düşüşü yaşadı. Bu düşüş endişeleri artırırken, restaking platformlarından çekilen eth’ler düşüşte belirli bir paya sahip. 

Upbit borsasında yer alan bir balina 1767 Ethereum’u tek seferde satarak, düşüşte rol oynadı. Bu tarz satışlar düşüşü daha fazla tetiklerken, bireysel yatırımcılarda korku ve panik havası yaşanıyor.

Yarılanma sonrası bir rallinin yokluğunda balinaların kar fırsatlarından yararlanması olgusu, Ethereum topluluğunda hakim olan ihtiyatlılık hissine daha da katkıda bulundu. Ek olarak, Ethereum’un bir menkul kıymet olarak sınıflandırılmasını çevreleyen düzenleyici belirsizlikler, ek bir endişe katmanı ekleyerek genel piyasa oynaklığını artırdı ve piyasa katılımcıları arasında dikkatli olma ihtiyacını güçlendirdi.

Restaking platformlarının başarısız airdrop dağıtımları piyasalardan Ethereum çekimine neden oluyor.

Ethereum Piyasa Analizi ve Yorumlar

Yazı tarihi itibariyle Ethereum’un fiyatı 2.877 dolar seviyesinde bulunuyor ve bu da son 24 saatte %5,61’lik önemli bir düşüşü yansıtıyor.

Türev verilerinin daha ayrıntılı incelenmesi, ETH’nin açık pozisyonunda %8,30’luk bir düşüş olduğunu ve şu anda değerinin 7,6 Milyar Dolar olduğunu ortaya koyuyor. Açık pozisyonlardaki bu düşüş, Ethereum’un piyasa dinamiklerinin gelişen doğasını ve yatırımcı duyarlılığı ve ticaret faaliyetleri üzerindeki potansiyel etkisini vurguluyor.

Bu zorluklara rağmen, TRON kurucusu Justin Sun’ın önemli miktarda ETH biriktirmesi , Ethereum’un gelecekteki potansiyeline olan güvenin sinyalini veriyor ve yatırımcıların tokena olan ilgisinin yenilenmesi için bir katalizör görevi görebilir.

Üstelik Ethereum’un ortalama gaz ücreti , 27 Nisan itibarıyla 6,43 gwei ile son üç yılın en düşük noktasına ulaştı. Gaz fiyatlarındaki bu dikkate değer düşüş, özellikle Ethereum ağındaki yüksek işlem ücretleriyle ilgili süregelen endişelerin ortasında, kullanıcılar için potansiyel bir rahatlama sunuyor.

Tars AI (TAI) Coin Nedir, Nasıl Alınır?

TARS Protokolü, projeleri en ileri yapay zeka çözümleri ve tek noktadan BaaS (Hizmet Olarak Blok Zinciri) ile güçlendirmek için tasarlanmış, yapay zeka destekli, ölçeklenebilir bir Web3 modüler altyapı platformudur. Bu yazımızda Tars AI (TAI) Coin nedir, nasıl alınır sorularının cevabını vereceğiz.

Tars AI (TAI) Alım-Satım Yapmak İçin Buradan Kaydolun, Kripto Boğasını Kaçırmayın!

Tars AI (TAI) Coin Nedir?

TARS, Merkezi Olmayan Toplumda (DeSoc) Kredi Veri Ağı oluşturmaya yönelik otomatik bir güçler ayrılığı protokolüdür. Gözaltına Alınmayan, Güvenli ve Denetlenen Akıllı Sözleşmeler üzerine inşa edilen TARS, kripto kullanıcılarının Web3 üzerindeki etkisini ve güvenini yeniden inşa etmeleri için basit, güvenli ve işbirliğine dayalı bir altyapı sağlar.

TARS Space, Smart SAFT, Claimer, TARS Dashboard vb. dahil olmak üzere TARS Protokolü ile oluşturulan çeşitli Web3 yardımcı programları, kripto kullanıcılarının Web3 token ekonomilerine zahmetsizce katılmalarına ve portföylerini güvenilir bir ortamda yönetmelerine olanak tanıyacak.

Herkes TARS Space aracılığıyla kendi Web3 Markasını oluşturabilir ve etkilerinden para kazanabilir. Kredi Veri Ağının oluşturulmasına katkıda bulunanlar, kredilerinin kanıtı olarak NTT (TradableToken’in kısaltması) ile ödüllendirilecek.

Tars AI (TAI) Coin Nasıl Alınır?

Tars coin satın almaya karar verdiğiniz zaman aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz;

  • Buradan Kaydolun
  • TAI/USDT işlem çiftini bulun. 
  • Alım-satıma hazırsınız.

Genel Bakış

TARS Protokolü, projeleri en ileri yapay zeka çözümleri ve tek noktadan BaaS (Hizmet Olarak Blok Zinciri) ile güçlendirmek için tasarlanmış, yapay zeka destekli, ölçeklenebilir bir Web3 modüler altyapı platformudur. TARS, yapay zeka destekli araçlar ve hizmetler için birleşik bir platform sağlayarak, kuruluşların ve bireylerin Web2’den Web3’e zahmetsizce geçiş yapmasını sağlayarak, yapay zeka ve Web3 dünyaları arasındaki boşluğu doldurmayı hedefliyor.

TARS Protokolü, kullanımı kolay AI çözümlerini ve hizmetlerini blockchain teknolojisiyle birlikte sunarak, geliştiricilerin, işletmelerin ve bireylerin AI ve Web3 teknolojilerini entegre etmede karşılaştığı zorlukları çözmeyi ve sonuçta kusursuz bir “geçiş” deneyimini teşvik etmeyi amaçlıyor. Toplulukları ve projeleri yapay zekanın gücüyle güçlendirme misyonuyla TARS Protokolü, Web3 ortamındaki engelleri yıkmaya ve yeni fırsatlar yaratmaya çalışıyor.

Altın Fiyatı FOMC Toplantısı Öncesinde Düştü, Bitcoin Altını Takip mi Ediyor?

Ortadoğu’da bir süredir devam eden gerginlikler altının ciddi bir oranda artmasına neden olurken, bu hafta altın ciddi bir düşüş yaşadı. 30 Nisan ve 1 Mayıs’ta yapılan iki günlük Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısı, ABD Merkez Bankası’nın faiz oranlarının uzun süre daha yüksek olabileceği korkusu nedeniyle altın fiyatlarını daha da baskı altına aldı. Tüm bunlar olurken, Bitcoin nasıl bir performans izleyecek merak konusu? 

Altın Fiyatındaki Düşüş Bitcoin’ide Etkiledi

Altın, Salı günü Fed’in para politikası kararı ve bu haftanın sonunda açıklanacak tarım dışı istihdam verileri öncesinde yüzde 1 düşerek ons ​​başına 2.300 dolar civarında dengelendi. Yatırımcılar Fed ve Jerome Powell’ın parasal duruşuna ilişkin ipuçlarını beklerken, son ABD ekonomik verileri faiz indirimi beklentilerini düşürdü.

Son PCE verileri kalıcı enflasyonist baskılara işaret etti ve ilk çeyrekteki %1,6’lık GSYİH büyümesi stagflasyon gösterdi. Fed’in gösterge faiz oranını %5,25 ila %5,5 arasında sabit tutması nedeniyle enflasyonun düştüğüne dair yeni olumlu göstergelere ihtiyacı var.

Tahmin piyasası, Fed’in bu yıl için yalnızca bir faiz indirimi yapacağını öngörüyor ve gelecek toplantıda Başkan Jerome Powell’ın şahin bir duruş sergilemesini bekliyor.

Yüksek faiz oranları getirisi olmayan altının cazibesini azaltıyor. Bununla birlikte külçe, Çin’den gelen güçlü fiziki talep ve Orta Doğu’daki jeopolitik riskler tarafından desteklenmeye devam etti.

Bitcoin Fiyatı 60.000 Dolar Altına Düşebilir

Yatırımcılar, cazip getiriler elde etmek için 2022’deki yüksek volatilite sırasında kullandıkları benzer bir stratejiyi kullanıyor. Ancak Bitcoin yarılanma katalizörünün artık geçmesiyle birlikte Matrixport yaz boyunca daha düşük volatilite seviyeleri öngördü. Bu aynı zamanda düşük oranda Bitcoin fiyat değişimine de işaret ediyor.

Öte yandan QCP Capital, Changpeng “CZ” Zhao’nun ceza duruşması ve Hong Kong’un spot Bitcoin ETF’leri ve Ether ETF’lerinin hayal kırıklığı yaratan ilk çıkışından sonraki duygular nedeniyle ABD saatlerinde volatilitenin beklenebileceğini söyledi.

Analistler, BTC hakimiyetinin %53,7’yi aşması nedeniyle kripto pazarında daha iyi bir toparlanma için Bitcoin fiyatının 60.000 doların altına düşebileceğini bekliyor. BTC fiyatı şu anda 61.226 dolardan işlem görüyor.

BTC 60K ana desteğini kaybederse ciddi düşüşler bizleri bekleyebilir.

Codyfight (CTOK) Coin Nedir, Nasıl Alınır?

Codyfight, yapay zekaya ve insan rakiplere meydan okuyabileceğiniz tarayıcı tabanlı bir oyunda sıra tabanlı stratejiyi RPG öğeleriyle birleştiriyor. Yeni çıkan projenin yerek tokeni borsalarda ilk kez listelenecek. Peki tam olarak, Codyfight (CTOK) coin nedir, nasıl alınır, nasıl oynanır, genel bakış, token detayları?

Codyfight (CTOK) Alım-Satım Yapmak İçin Buradan Kaydolun, Kripto Boğasını Kaçırmayın!

Codyfight (CTOK) Coin Nedir?

Codyfight, satranç benzeri derinlik ve AI kontrollü NPC’lere karşı sürekli gelişen savaşlarla dolu, rekabetçi, sıra tabanlı bir strateji RPG’sidir. Zafere giden yolunuzu seçin; her savaşta Codyfighter’lara liderlik edin veya eğitimli yapay zeka botlarınızla programlama heyecanını uyandırın.

Oyunda kullanıcının kontrol ettiği varlık, Codyfighter adında savaşa hazır bir robottur. Robot, Operatör adı verilen bir sıralama sistemine bağlı ikinci bir varlıkla eşleştirilir. Her oyuncu, her biri ayrı sıralamaya sahip birden fazla benzersiz Codyfighter’a ve birden fazla Operatöre sahip olabilir.

Codyfight (CTOK)

Oyuncular, rekabetçi dövüşlerin yanı sıra zorluklarla ve mini oyunlarla başarıyla yüzleşerek ödüller kazanacaklar. Codyfight’ta savaş alanını yalnızca insanlar değil, aynı zamanda yapay zeka varlıkları da yönetebilir! Codyfight ile herkes, robotlarını kontrol etmek için herhangi bir programlama dilini kullanarak yapay zeka botları geliştirebilir.

Codyfight, çok çeşitli oyuncular için kapsayıcı ve sürükleyici bir deneyimdir ve tamamen ücretsizdir! Kayıt sırasında giriş ücreti yoktur. Ayrıca varsayılan Codyfighter ve CKey herkes için ücretsizdir. Her ek CKey (ek robot anlamına gelir) abonelik yoluyla verilir.

Codyfight (CTOK) Coin Nasıl Alınır?

CTOK en güvenilir Gate borsasından satın alınır. Satın almak için aşağıdaki adımları takip ediniz;

  1. Buradan Kaydolun
  2. CTOK/USDT işlem çiftini bulun. 
  3. Alım-satıma hazırsınız.

Genel Bakış

Codyfight, ekosisteminin temel bir özelliği olarak yapay zekanın fethini amaçlayan bir oyuna farklı türdeki oyuncuların katılabileceği sektörde yeni bir paradigma yaratmaya çalışan bir oyun kuruluşudur. Oyun, oyuncular, geliştiriciler, sanatçılar, koleksiyoncular, topluluk liderleri ve diğerleri gibi farklı türdeki oyunculara yepyeni bir ifade ve yaratıcılık dünyası sunuyor.

Proje, blockchain teknolojisinden güç alıyor ve sınırsız mülkiyet, yönetim ve rekabet olanaklarına sahip bir alan yaratmayı amaçlıyor. Oyuncular, oyun boyunca sorunsuz bir şekilde entegre edilen Codyfight’ın Yapay Zekasını (AI) kullanarak oyunlarını geliştirebilir ve AI bot çiftlikleriyle ödüller kazanabilirler. Geliştiriciler, akıllı ve otonom Codyfighter’ların konuşlandırılmasıyla oyun loncaları oluşturabilir, yapay zeka kodu kiralayabilir veya bir ücret karşılığında diğer oyuncuların robotlarını yönetebilir.

Nasıl Oynanır?

Şekil değiştiren bir ortamda kendi savaşa hazır robotunuzu yaratın, özelleştirin ve kontrol edin! Yolunuzu seçin (manuel veya API) ve dövüşün kontrolünü elinize alın.

Codyfighter’lar web tarayıcısı veya gerçek zamanlı API aracılığıyla kontrol edilebilir ve oyun içi eylemlerinin klavye, dokunmatik kontrol veya kod aracılığıyla kontrol edilmesine olanak tanır.

Oyuncuların oyuna katılabilmeleri için üç varlığa ihtiyacı var: Operatör, Codyfighter ve CKey. Bu öğeler Launchpad’de mevcuttur ve ek öğeler pazardan veya Codyfight’ın resmi mağazasından satın alınabilir.

Codyfight rekabetçi bir oyundur ve bu nedenle oyuncuların Ligler olarak bilinen birden fazla rekabetçi sisteme katılmasına olanak tanır. Her biri farklı unsurlarla inşa edilmiştir ve oyuncuların başarılı olmak için mantıksal becerilerini kullanması gerekecektir. Ligler farklı sıralama sistemlerine ve sıralamanın yükselmesine veya düşmesine izin veren çeşitli koşulların yanı sıra performans ölçümlerine vb. sahiptir.

Oyuncular, bir CTicket veya Free Pass dağıtımı yoluyla farklı Liglerdeki maçlara erişebilirler. Ücretsiz Geçişler günlük olarak yenilenebilir ve yalnızca belirli bir seviyeye kadar kullanılabilirken, CTicket’ler oyuncuların savaşlara katılmasına ve pazarda takas edilmesine olanak tanır.

Dogemob Coin Nedir, Nasıl Alınır?

Memecoin furyasında yenş bir soluk olan Dogemob projesi borsa listelemelerine devam ediyor. Peki tam olarak, Dogemob coin nedir, nasıl alınır?

Dogemob Alım-Satım Yapmak İçin Buradan Kaydolun, Kripto Boğasını Kaçırmayın!

Dogemob Coin Nedir?

Bu altsezonda ses getirecek DOGEMOB ile meme odaklı en üst düzey kripto deneyimine hazırlanın!

DOGEMOB, basit bir memecoin’den, sağlam bir yönetim sistemi, genişleyen ekosistem ve GameFi, staking ve oylama yoluyla token kullanımıyla övünen, tam özellikli, topluluk odaklı bir projeye hızla olgunlaştı.

Sahipler, işbirliğini ve yeniliği teşvik ederek yönünü aktif olarak yönlendirir. DOGEMOB’un evrimi, kesintisiz fayda ve topluluk yönetimi ile sürdürülebilir ekosistemler yaratmaya yönelik merkezi olmayan bir proje yeteneğini sergiliyor ve blockchain üzerinde dönüştürücü bir etki kanıtlıyor.

Toplam 1 milyar sabit arzıyla övünen DOGEMOB, öngörülemeyen altcoin ortamına istikrar getiriyor. Bu memcoin, meme statüsünü benimseyerek öne çıkıyor ve kendisini alt sezon boyunca meme dalgasından yararlanmak isteyenler için spekülatif bir yatırım olarak konumlandırıyor.

Fayda kaygılarından uzak olan DOGEMOB, tamamen memenin heyecanıyla ilgilidir ve yatırımcılara topluluk odaklı bir dijital varlığın parçası olma konusunda eşsiz bir fırsat sunar. Kripto piyasası ısınırken DOGEMOB, meraklıları meme devrimine katılmaya davet ederek potansiyel ödüller ve unutulmaz anlar vaat ediyor.

Dogemob Coin Nasıl Alınır?

Dogemob en güvenilir Gate borsasından satın alınır. Satın almak için aşağıdaki adımları takip ediniz;

  1. Buradan Kaydolun
  2. Dogemob/USDT işlem çiftini bulun. 
  3. Alım-satıma hazırsınız.

Evermoon (EVM) Token Nedir, Nasıl Alınır?

Evermoon, oyun deneyimini Web3 teknolojisiyle yeniden tanımlayan yeni nesil bir MOBA’dır (Çok Oyunculu Çevrimiçi Savaş Arenası). Yoğun 5’e 5 aksiyona dalın, sezonluk NFT’lerle stratejiler belirleyin ve heyecan verici DeFi Esports arenasında topluluk turnuvalarında yarışın. Peki tam olarak, Evermoon (EVM) token coin nedir, nasıl alınır?

Evermoon Alım-Satım Yapmak İçin Buradan Kaydolun, Kripto Boğasını Kaçırmayın!

Evermoon (EVM) Token Nedir?

Evermoon, Web3 teknolojisinin yenilikçi yetenekleriyle desteklenen son teknoloji 5v5 MOBA deneyimiyle mobil oyun dünyasında devrim yaratıyor. Oyun şu unsurları kusursuz bir şekilde harmanlıyor:

  • Yüksek Kaliteli MOBA Deneyimi: Her seviyedeki oyuncular için tasarlanmış sürükleyici oyun, çarpıcı grafikler ve stratejik derinlik.
  • Web3 Entegrasyonu: NFT teknolojisi ve erişilebilir bir pazarın kolaylaştırdığı, oyuncuların varlıklarına gerçekten sahip olduğu dinamik bir oyun içi ekonomi.
  • Oynaması ve Kazanması Ücretsiz: Herkesi memnuniyetle karşılayan kapsayıcı bir model; oynamak ve kazanmak için önceden blockchain deneyimine gerek yoktur.
  • Güvenli ve Verimli İşlemler: Güvenli, hızlı ve gazsız işlemler için Immutable’da NFT’ler mevcuttur.
  • Hepsi Bir Arada Ekosistemi: Oyun, pazar yeri ve kullanıcı dostu DeFi araçlarının tümü tek bir mobil uygulamaya entegre edilmiştir.

Evermoon (EVM) Token Nasıl Alınır?

EVM ilk kez Gate borsasında listelenecektir. Satın almak için aşağıdaki adımları takip ediniz;

  1. Buradan Kaydolun
  2. EVM/USDT işlem çiftini bulun. 
  3. Alım-satıma hazırsınız.

Evermoon (EVM) Coin Nedir?

Evermoon, sürükleyici oynanışı, merkezi olmayan finans (DeFi) unsurlarını ve oyuncu odaklı yönetimi güçlendirmek için çift tokenli bir sistem kullanıyor. Bu tokenler, Evermoon Token ($EVM) ve Everstone Token ($ES), ekosistem içinde farklı işlevler ve faydalar sunar.

  • Evermoon Tokenı ($EVM) : EVM tokenı Evermoon’un temel taşıdır. Bir yönetim tokenı, özel oyun içi içeriğin kilidini açmanın anahtarı ve DeFi etkinliklerinin kolaylaştırıcısı olarak görev yapar. Sınırlı bir arzla $EVM, değeri tutacak ve zaman içinde potansiyel olarak artacak şekilde tasarlanmıştır.
  • Everstone Tokenı ($ES) : ES tokenı, Evermoon’daki günlük aktivitelerin can damarıdır. Oyun içi işlemlerde, turnuva ücretlerinde ve oyun içinde bulunan yenilikçi özelliklerin desteklenmesinde kullanılır. $ES arzı, istikrarını korumak için dinamik bir yakma mekanizmasıyla stratejik olarak yönetiliyor.

Blastoff (OFF) Coin Nedir, Nasıl Alınır?

BlastOff, Blast üzerine kurulu, devrim niteliğinde bir boşta verim başlatma rampası ve verim toplayıcıdır. OFF coin token ilk kez borsalarda listelenecek. Peki tam olarak, Blastoff (OFF) Coin Token nedir, nasıl alınır, faydaları, ilk listeleme?

Blastoff Alım-Satım Yapmak İçin Buradan Kaydolun, Kripto Boğasını Kaçırmayın!

Blastoff (OFF) Coin Nedir?

BlastOff, Blast üzerine kurulu devrim niteliğinde bir Boşta Verim başlatma paneli ve getiri toplayıcıdır.

Onu Blast ağı için ideal bir platform haline getiren benzersiz bir özellik kombinasyonu sunar. Blast Native Yield ve YZone kombinasyonu aracılığıyla kullanıcılarımız için maksimum getiri sağlıyoruz, YIDO’lar, Blast’taki yeni projelerin finansmanına boşta katılım yoluyla daha da fazla getiri elde etmek için üstte bir katman görevi görüyor.

Patlama kalıcıdır ve büyüme kaçınılmazdır. Çoğu blockchainin aksine Blast’ın, Yerel Verim merkezli ürünlerin yeni bir alt kümesini oluşturmak için yeniliğin önünü açan yerel getiri yoluyla yerleşik fayda ile temel bir altyapı farklılığına sahip olduğuna inanıyoruz.

BlastOff, Blast’ın gücünden yararlanmak ve Blast topluluğunu birden fazla yolla daha da fazla getiri elde etmenin yeni varyantlarına açmak için yaratıldı. Devasa bir topluluk oluşturmaya ve ürünlerimizi TVL rekabetini kazanacak şekilde uyarlamaya odaklanacağız.

BlastOff ekibi, misyonumuzu ileriye taşımaya yardımcı olacak çok sayıda eski oyuncunun stratejik yardımıyla OG fırlatma rampalarının geliştirilmesinden ve büyümesinden sorumlu üyelerden oluşuyor.

Blastoff (OFF) Coin Nasıl Alınır?

OFF ilk kez Gate borsasında listelenecektir. Satın almak için aşağıdaki adımları takip ediniz;

  1. Buradan Kaydolun
  2. OFF/USDT işlem çiftini bulun. 
  3. Alım-satıma hazırsınız.

OFF Token Nedir?

OFF, BlastOff ürün ekosisteminin yerel yardımcı program tokenidır. BlastOff, Blast üzerine kurulu devrim niteliğinde bir Boşta Verim başlatma paneli ve getiri toplayıcıdır. OFF Token’ın Faydası Nedir?

  • YIDO’lar – daha yüksek tahsis, YIDO’lara manuel olarak katılma yeteneği
  • Native Blast Staking – daha düşük ücretler
  • YZone – daha yüksek getiri ve daha düşük ücretler
  • Yönetişim – YZone Vault’ların ve YIDO anlaşma akışının bir kısmının kürasyonu.
  • Topluluk Teşvikleri – aktif katılım $OFF aracılığıyla ödüllendirilecektir
  • Hazine Gelir Payı – Hazine büyüme birikimi, Blast Force Skoru yüksek olan kullanıcılara paylaştırılacaktır.