Ana SayfaKripto Para Haberleri2022 Yılında En Çok Para Kaybeden Kripto Milyarderleri

2022 Yılında En Çok Para Kaybeden Kripto Milyarderleri

spot_img

2022 yılı şüphesiz kripto para sektörü için bir yangın yeriydi. İflaslar, çöküşler, tutuklanmalar gibi olaylar kripto sektörüne damga vururken, sektörün milyarderleri de büyük bir servet kaybettiler. İşte 2022 yılında en çok para kaybeden kripto milyarderleri.

2022 yılında en çok para kaybeden kripto milyarderleri

Yakın tarihli bir Forbes çalışmasına göre, kripto milyonerleri toplamda 116 milyar dolar kaybetti. Liste kayıp kazanç şeklinde sıralanmıştır. Listenin ilk sırasında kripto ekosisteminin şeffaf ve düzenli olması için çaba sarfeden CZ yer alıyor. CZ 4.5 Milyar dolar ile en fazla kaybedenler arasında. Fakat servet oranına bakıldığı zaman bay CZ’nin en az kaybeden olduğunu görüntüleyebilirsiniz.

Listenin ikinci sırasında ise ekosistemi yerle bir eden eski FTX Ceo’su Sam Bankman Fried yer alıyor. SBF, Mart 2022’de 24 Milyar Dolar servete sahipken, Aralık ayında bu servet net olarak sıfırdır. Evet yanlış duymadınız sadece sıfır.

Listenin 3. sırasında ise Coinbase Ceosu Brian Armstrong yer alıyor. Mart ayında 6 milyar Dolar serveti bulunan Bay Armstrong’un Aralık ayında 1.5 Milyar Dolar kaybı bulunuyor. Totale baktığımız zaman ise kalan servetin 4.5 Milyar Dolar olduğu söylenebilir.

Listenin dördüncü sırasında şaşırmayacağınız bir diğer isimse FTX ve Alameda ‘dan Gary Wang. Bay Wang ne yazık ki tüm servetini kaybetti. Kısacası 5.9 milyar dolar kayıplara karıştı denilebilir.

Davaların kripto varlığı Ripple Ceosu ise listenin 5. sırasında yer alıyor. Larsen Mart ayından bu yana nereddeyse servetinin yarısını kaybetti.

Listenin 6. ve 7. sırasında Winklevoss kardeşler yer alıyor. Listenin devamı görseldeki gibi ilerliyor. Fakat listenin bu hale gelmesinin ana nedenleri nelerdir sizlerden duymak isteriz. Yorumlar kısmında buluşalım!

[table id=45 /]

[table id=46 /]

Bitcoin, Son 1 Yılda Altın, Borsa ve Dövizden Daha Fazla Kazandırdı! Şimdi Bitcoin Yatırımını Başlat!

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi TWİTTER ve TELEGRAM'da takip edebilirsiniz! Airdrop ve Yeni Çıkacak Coinler için YOUTUBE Kanalımıza Katılın!


Sorumluluk reddi: Bu bir basın bülteni olup burada yazılanlar www.bilgikripto.com ekibinin görüşlerini yansıtmamaktadır ve yatırım tavsiye niteliğinde değildir. Kaldıraçlı işlemlerde , kripto para yatırımlarında , ön satış alımlarında yüksek kayıp riski mutlaka göz önüne alınmalı, herhangi bir platforma yatırım yapmadan önce geniş kapsamlı araştırma yapılmalıdır.

Diğer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Günün Kripto Haberleri

Popüler Yazılar