Ana SayfaKripto Para Haberleri4400 Kişilik Grup, Her Yerde Do Kwon'u Arıyor!

4400 Kişilik Grup, Her Yerde Do Kwon’u Arıyor!

spot_img

Mayıs 2022 tarihinde kripto para sektöründe neredeyse ilk kez rastlanılan bir olaya şahit olduk. Tüm kripto paralar içerisinde ilk 15 ‘te yer alan Luna ve UST resmen çöküş yaşadı. Olayın temelinde Dolar endeksli stabil coin olan UST ‘nin değerini koruyamaması ve bu yüzden daha fazla Luna’nın arza dahil edilmesi hem Luna’yı hemde UST ‘yi bol sıfırlı coinler haline getirmişti. 4400 Kişilik Grup, Her Yerde Do Kwon’u Arıyor! 

Discord’da Kurulan 4400 Kişilik Grup Her Yerde Do Kwon’u Arıyor!

Bildiğiniz üzere, Luna krizi sonrası binlerce yatırımcı kurucu ortak Do Kwon için suç duyurusunda bulunmuştu. Bunun üzerine kolluk kuvvetleri her yerde kurucu ortağı aramaya başlamıştı. Kwon yaptığı açıklamalarda;

Yerimi hiç bir zaman söylemeyeceğim fakat kolluk kuvvetleriyle iş birliği içerisindeyiz açıklamalarını yaptı.

Fakat durum sanıldığı gibi olmayabilir. Discord’da buluşan 4400 kişilik bir grup kendilerine UST Tazminat Grubu (URG) adını verdiler. Grubun üyeleri yaptıkları açıklamalarda;

Kolluk kuvvetlerinin yetenekleriyle hayal kırıklığına uğradıklarını, Do Kwon’u kendi çabalarıyla bulmaya çalıştıklarını dile getirdi. Grup bunun yanı sıra Kwon’un Rusya’da, Azerbaycan’da, Dubai’de hatta kendi deniz yatında saklandığını öne sürüyorlar.

Grup 16 Mayıs’ta Terra ekosisteminde mağdur olan kullanıcıların haklarını tazmin etmek istemesi amacıyla kuruldu. Daha önce sosyal medya amacıyla haklarını savunmaya çalışan grup şimdiyse daha aktif bir yol izleyerek resmen Do Kwon’u bulmaya çalışıyorlar.

Tüm bunların yanı sıra daha önce Terralabs’da çalışan bir grup üyesi, Kan Hyung-suk yakın zamanda Dubai’yi ziyaret edeceğini duyurdu.

Bir URG üyesi, Dubai kripto dostu bir ülke ve sınır iade anlaşmalarına sahip. Bu yüzden Do Kwon’un Dubai’de olabileceğini düşünüyor. Ayrıca Dubai aramak için en iyi yer açıklamalarına da yer verdi. 

Yakın tarihli bir röportajda Do Kwon, Terra kullanıcıları ve yatırımcılarından çok fazla tehdit ve şikayet duyurusu aldığını dile getirdi. Kwon bu yüzden konumunu gizlediğini ve açıklamayacağını dile getirdi.

İlginizi Çekebilir;

[table id=45 /]

[table id=46 /]

Bitcoin, Son 1 Yılda Altın, Borsa ve Dövizden Daha Fazla Kazandırdı! Şimdi Bitcoin Yatırımını Başlat!

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi TWİTTER ve TELEGRAM'da takip edebilirsiniz! Airdrop ve Yeni Çıkacak Coinler için YOUTUBE Kanalımıza Katılın!


Sorumluluk reddi: Bu bir basın bülteni olup burada yazılanlar www.bilgikripto.com ekibinin görüşlerini yansıtmamaktadır ve yatırım tavsiye niteliğinde değildir. Kaldıraçlı işlemlerde , kripto para yatırımlarında , ön satış alımlarında yüksek kayıp riski mutlaka göz önüne alınmalı, herhangi bir platforma yatırım yapmadan önce geniş kapsamlı araştırma yapılmalıdır.

Diğer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Günün Kripto Haberleri

Popüler Yazılar